25.4.2019. 15:54
0
Trump poručio Bidenu: Dobrodošao u utrku, pospani Joe. Nadam se da imaš mentalni kapacitet da vodiš uspješnu kampanju
Američki predsjednik Donald Trump reagirao je danas na kandidaturu Joe Bidena za funkciju predsjednika SAD na izborima 2020. godine.

Trump je, između ostalog, istaknuo da se nada da Bajden ima "mentalni kapacitet" za uspješnu primarnu kampanju kao član Demokratske partije.

- Dobrodošao u utrku, pospani Joe. Samo se nadam da imaš inteligenciju da vodiš uspješnu kampanju - napisao je Tramp i nastavio:

"Bit će gadna. Imat ćeš posla s ljudima koji su zaista bolesni i imaju lude ideje. Ali, ako uspiješ u tome, onda se vidimo.", prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.