17.7.2019. 12:46
0
Bosanac koji je u Beču na aerodromu prijetio bombom: Priznao da je zaprijetio zbog djevojke i da je "ludo zaljubljen"
U Austriji je okončano suđenje Bosancu koji je prijetio bombom na bečkom aerodromu ''Schwechat''. Optuženi je naveo nevjerovatan razlog zašto je to učinio.

- Kasnio sam na avion za Berlin, gdje živi moja djevojka. Ludo sam zaljubljen u nju i nisam želio propustiti let. Mislio sam da ću bombaškom prijetnjom zaustaviti avion, što će mi dati dovoljno vremena da stignem na let - kazao je Bosanac.

Sudija Ditmar Nusbaumer pokazao je razumijevanje za ljubavne probleme državljanina BiH i izrekao mu blagu kaznu – 90 sati društveno korisnog rada.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.