30.7.2019. 18:26
0
Pronađeno tijelo ruske influenserke Ekaterine Karaglanove: Ubica je zaklao, tijelo pronađeno u koferu
Ruska influenserica Ekaterina Karaglanova (24), koju na Instagramu prati više od 86.000 ljudi, pronađena je mrtva s ubodnim ranama, nagurana u kofer u stanu koji je unajmila u Moskvi, objavila je tamošnja policija, prenosi Avaz.

Karaglanova, osim što je izgradila karijeru na društvenim mrežama, nedavno je diplomirala na medicini u Moskvi i postala doktorica. 

Nakon što se danima nije javljala na telefon njeni roditelji su pozvali vlasnika stana koji je iznajmljivala i zamolili ga da provali u stan. U hodniku stana, u koferu su pronašli njeno tijelo. Nakon toga pozvana je hitna pomoć, ali je Karaglanova već bila mrtva s prerezanim vratom. 

Tragovi borbe nisu pronađeni, a na mjestu zločina nije pronađeno oružje. Nadzorna kamera je snimila njenog bivšeg dečka koji je kratko posjetio u periodu oko njenog nestanka, ali ne zna se da li je on pod istragom. 

Policija je u svom izvještaju napisala da istražuje ljubomoru kao mogući motiv ubistva, piše BBC. 

Naime, Karaglanova je odnedavno ušla u novu vezu i planirala je odmor u Holandiji gdje je trebala proslaviti rođendan 30. jula.

Karaglanova je redovno objavljivala fotografije na Instagramu, najviše s putovanja. Pratitelji su je upoređivali s filmskom zvijezdom Audrey Hepburn. 

Posljednju fotografiju objavila je s otoka Krf u Grčkoj. Osim instagram profila, popularan je bio i njen blog o putovanjima.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.