6.8.2019. 12:04
0
Pijani biciklista iz BiH izazvao udes u Njemačkoj
Tridesetšestogodišnji biciklista iz Bosne i Hercegovine povrijeđen je juče u udesu koji je sam izazvao u Rozenhajmu, javljaju tamošnji mediji.

Prema pisanju portala “wasserburger-stimme.de”, on je pijan na biciklu pokušao da pređe put sa četiri trake preko pješačkog prelaza uprkos crvenom svjetlu koje je bilo upaljeno na semaforu.

Na njega je naletio automobil, a iako je vozač pokušao da ga izbjegne u tome nije uspio. Državljanin BiH je zadobio povrede glave i nekoliko ogrebotina po tijelu, pišu “Nezavisne“.

Osim što je preko puta prelazio na crveno svjetlo, biciklista nije nosio ni zaštitnu kacigu.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je tridesetšestogodišnjak u krvi imao 1,6 promila alkohola.

Protiv njega je pokrenuta istraga zbog ugrožavanja sigurnosti saobraćaja.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.