13.8.2019. 14:39
0
Njemačka: Dva dječaka pobjegla od kuće i napravili veliku štetu: Zapalili komšiji garažu, uništili sprejem automobile...
Dva brata od četiri i šest godina iz sela Kulmbah u njemačkoj pokrajini Bavarskoj pričinili su ogromnu štetu na nekoliko kuća, saopštila je danas policija.

Portparol policije Aleksandar Horn izjavio je da su braća pobjegla od kuće u ponedjeljak popodne nakon čega su ukrali od komšije let-lampu i potom su spalili dio garaže.

Drugom komšiji su poplavili podrum, ukrali sprej sa bojom i poprskali su bijelim lakom preko kućnih vrata trećeg komšije i na dva automobila.

Komšije su primijetile štetu i pozvale su policiju koja su djecu odvela u kancelariju Socijalne službe koja je pozvala njihovu majku.

U toku je istraga o detaljima kretanja dvojice dječaka koji su pričinili štetu od oko 15.000 evra koju će nadoknaditi njihovi roditelji.


(SRNA/Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.