17.9.2019. 16:24
0
Samo čudom je ovaj dječak preživio: Snimak iz Ukrajine kao upozorenje za sve
Na društvenim mrežama vrti se snimak saobraćajne nesreće od prije nekoliko dana u ukrajinskom gradu Harkovu.

Glavni akter cijele priče je dječak, školarac koji, očigledno, nije mogao da procjeni opasnosti saobraćaja na cesti koju je prelazio.

Dječak je tražio dionicu da pređe cestu, ali je u jednom trenutku napravio fatalnu grešku ne pogledavši drugu stranu ulice.

Epilog svega je da ga je automobil, dok je prelazio cestu, od siline udarca bacio u zrak. Činilo se kao da dječak nema šansi da preživi ili da će završiti sa strašnim prelomima i ozbiljnim povredama. 

Međutim, nekim čudom, dječak je ustao i pretrčao na trotoar gdje je namjestio skoro izuvenu tenu.
 
Sva sreća pa se sve završilo tako, međutim video je i više nego inspirativan kako za roditelje i djecu, tako i za sve učesnike u saobraćaju. 



(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.