27.9.2019. 13:59
0
Njemačka policija uhapsila "stočarsku bandu" iz BiH: Krali poljoprivredne mašine, zaustavljeni na autoputu
Njemačka policija uhapsila je na autoputu kod Achena četiri državljanina BiH zbog sumnje da su ukrali poljoprivrednu mehanizaciju.

Prema pisanju njemačkih medija, „stočarska“ banda, koja je još odranije poznata policiji, pala je nakon redovne kontrole vozila na autoputu. U kombiju su prevozili 51 poljoprivrednu mašinu, prenosi Avaz.

Tamošnji istražitelji utvrdili su da je većina mašina ukradena u Belgiji. Neke od krađa su počinjene i u Hamburgu.

Pretresom kombija, osim mašina, policajci su pronašli alat koji je korišten za krađu kao i nekoliko registarskih tablica. Za jednim Bosancem raspisana je i međunarodna potjernica, piše Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.