3.1.2020. 17:50
0
Protesti u Iranu zbog ubistva Sulejmanija, demonstranti uzvikivali "Prokleta je Amerika", "Proklet je Izrael"
U Iranu su danas poslije džuma-namaza održani protesti nakon sinoćnjeg američkog napada u Bagdadu u kojem ubijen komandant elitne iranske jedinice Quds Qassem Soleimanija.

Nakon klanjanja džuma-namaza u džamiji Imam Khomeini Musalla, hiljade ljudi je izašlo na ulice Teherana, izrazivši nezadovoljstvo zbog ubistva Soleimanija u Bagdadu, javlja Anadolija. 

Tokom protesta, koji su istovremeno organozovani i u brojnim drugim iranskim gradovima, mogle su se čuti parole "Prokleta je Amerika", "Proklet je Izrael".

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.