9.1.2020. 18:21
0
Pentagon potvrdio: Ukrajinski putnički avion u kojem je bilo 176 ljudi su raketnim napadom oborili Iranci!
Avion iz Ukrajine koji se srušio u utorak iznad Teherana u Iranu, oborila je ruska raketa koju su ispalili Iranci, objavio je "Newsweek" pozivajući se na izvore iz Pentagona, prenosi danas Avaz.

Kako je prenio AFP, neimenovani visoki američki obavještajac kazao je da je avion srušila ruska raketa Tor-M1 zemlja-zrak. Pentagon procjenjuje da je avion oboren slučajno.

Podsjećanja radi, ukrajinski avion pao je u utorak iznad Teherana s visine od dva kilometra, a tom prilikom poginulo je svih 176 putnika i članova posade.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.