17.1.2020. 11:45
0
Majka, baka i djed iz Alabame uhapšeni, jer su djecu u kući držali u drvenim kavezima
Petero djece izmješteno je iz porodične kuće nakon što je otkriveno da su ih majka, djed i baka već neko vrijeme držali zatvorene u kavezima .

Na moguće zlostavljanje djece vlasti Alabame (SAD) prvi put su upozorene 13. januara, kada je slučaj prijavljen policiji.

Istražitelji su proveli provjere u kući i uspostavili kontakt s četvero djece u dobi od tri, četiri, 10 i 11 godina. Otkrili su i dva drvena kaveza s bravama na njima. Kako pišu američki mediji, došlo se do saznanja i da su djeca držana u kavezima u više navrata, prenosi Avaz.

Peto dijete, koje je staro osam mjeseci, nije bilo u kući u vrijeme policijske istrage. Djeca su nakon istrage izmještena iz kuće, a majka, djed i baka su uhapšeni. Majka Kila Mišel Man (Kylla Michelle Mann, 30) optužena je za teško zlostavljanje djece i za njihovo ugrožavanje, a za ista djela terete se i baka i djed Pamela Deloris Bond (66) i Džejms Bond (James H. Bond, 69).



(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.