1.2.2020. 10:32
2
Skandalozna izjava višeg savjetnika Donalda Trumpa: Palestinci nisu napravili ništa kako treba u njihovim tužnim i patetičnim životima
Izdavač, investitor, biznismen i viši savjetnik Donalda Trumpa, Jared Kushner, dao je skandaloznu izjavu za američke medije o Palestini i Palestincima.

Piše: Haris Ahbabović

Kako prenosi Vanity Fair, Kushner je rekao kako "Palestinci nisu napravili i uradili ništa kako treba u njihovim tužnim i patetičnim životima".

Jared Kushner je govorio o novom planu kreiranja palestinske države, odnosno rješavanju problema sa Izraelom. Radi se o planu američkog predsjednika, Donalda Trumpa.

On je dodao da "ukoliko cijela stvar propadne, onda će to biti isključivo krivica Palestinaca", te je dodao "da su oni (Palestinci) moroni koji ne znaju šta propuštaju".

"Imate pet miliona Palestinaca koji su zarobljeni zbog njihovih vođa. Sada smo napravili šansu koju pružamo njihovim liderima. Ukoliko unište ovaj plan i odbace ga, a imaju historiju uništavanja planova, onda će morati da pogledaju ponovo svijet u oči i da kažu da su oni žrtve, te da su oni upravu. Ovo je odlična prilika za njih", rekao je Jared Kushner.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.