22.3.2020. 10:04
3
Šta pohlepa čini od ljudi: Snimak nove tuče zbog toalet papira
Pandemija koronavirusa izazvala je širom svijeta navalu na prodavnice, uprkos apelima nadležnih da ne treba praviti zalihe.

Najnoviji snimak dolazi iz Australije gdje su nemile scene izbile odmah po otvaranju prodavnice u Saut Morangu i sve zbog toalet papira.

Epilog svega je da su police sa toalet papirom sada pod zaštitom policije.

Snimak tuče pogledajte OVDJE.

Slične scene su zabilježene širom svijeta pa je tako u Londonu, također, izbila tuča oko toalet papira.

Kupci su viđeni kako su razdvajani jedni od drugih dok su u prodavnici Asda u Londonu pokušavali da uzmu toaletnu rolnu.

Šokantni video snimci pokazali su ljude kako vrište "Hej!", kada se pojavio jedan član osoblja koji je pokazao puna kolica i povikao: "Sve je ovo za jednog kupca? Dva po kupcu!", u jednoj londonskoj prodavnici.
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.