4.8.2020. 21:27
0
Potresni snimak iz Bejruta: Otac tješi i pokušava spasiti sina u trenutku eksplozije
Požar u skladištu eksploziva u luci Bejrut doveo je do snažnih eksplozija, javila je zvanična libanska novinska agencija u utorak.

Veliki broj ljudi je ranjen u eksplozijama, dok je bivši premijer Saad al-Hariri, - koji živi u blizini mjesta na kojem su se dogodile eksplozije, neozlijeđen, prve su informacije.

Potresni snimci stravične eksplozije preplavili su društvene mreže. 

Snimak sa nadzornih kamera na kojem otac pokušava da zaštiti preplašeno dijete u trenutku eksplozije, pokazuje svu silinu i strah sa kojim su se susreli Libanci.

Otac je uzeo dječaka u naručje, i počeo je da govori tekbire, nakon što se začula eksplozija i sakrio se je sa njim ispod stola u sobi u kojoj su se nalazili.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.