19.10.2020. 22:09
0
Recep Tayyip Erdogan na Twitteru odao počast Aliji Izetbegoviću
Danas se navršilo 17. godina od smrti prvog predsjednika Predsjedništva BiH, Alije Izetbegovića. Godišnjica je obilježena i odavanjem počasti na mezaru Alije Izetbegoviće na Kovačima.

Povodom 17. godišnjice smrti Alije Izetbegovića danas se oglasili mnogi političari i druge javne ličnosti, a večeras se na svom Twitter profilu oglasio i predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan.

Na spomenutoj društvenoj mreži Erdogan je objavio fotografiju Izetbegovića uz poruku: "S milošću, poštovanjem, čežnjom...".

Na slici je ispisan i citat "Život je igra koju niko ne može dobiti, osim onih koji vjeruju i čine dobra djela".





(Lejla Trle) 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.