28.10.2020. 14:00
0
Trump rekao da je on okončao 400 godina sukoba između Srbije i Kosova
Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump je na predizbornom skupu u Nebraski rekao da je upravo on okončao 400 godina sukoba između Srbije i Kosova, prenosi RTK.

"Sve je trajalo 20 minuta. Borili su se 40 godina, mada mislim da se bore 400 godina, ali su žejleli da se dogovore. Prije dva mjeseca bili su u Ovalnom kabinetu, ljubili se i grlili. Bilo je lako”, rekao je Tramp.

On je govoreći o sporazumu koji je potpisan u Washingtonu rekao da je prekinuto 400 godina ubijanja.

"Da li ste znali da sam nominovan za tri Nobelove nagrade za mir, da li možete da vjerujete? Što se tiče regiona poput Kosova i Srbije, pravimo trgovinske sporazume. Rekao sam - čekaj malo, zar se oni ne bore stalno jedni protiv drugih. Kako znam? Rekao sam da znam, oni se stalno međusobno tuku", rekao je Tramp, a prenio portparol Bijele kuće.


(Admir Oručević)

 
TrumpSAD
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.