29.10.2020. 11:12
1
Teroristički napad u Nici: Ženi odsječena glava, ubijene tri osobe
U Nici je jutros došlo do napada u blizini crkve, prilikom čega su ubijene najmanje dvije osobe, a jednoj je odsječena glava, javlja SkyNews.

Mediji su poslije javili da su  tri osobe  ubijene, od čega je jednoj odsječena glava, u jutrošnjem napadu nožem u i pokraj crkve Notre Dame u francuskoj Nici, javlja SkyNews.

Nepoznat broj ljudi koji su pokušali pobjeći u obližnji kafić je ranjen, a napadač je prema javljanju gradonačelnika Nice Christiana Estrosija ubrzo uhapšen dodavši kako sve asocira na teroristički napad.

Kako prenosi Associeted Press, uhapšeni je ranjen prilikom privođenja te je prebačen u gradsku bolnicu. Prema prvim informacijama napadač je djelovao sam

Gradonačelnik Nice Kristijan Estrosi potvrdio je da je navodni počinilac priveden i zahvalio policiji na brzom odgovoru.

- Na licu mjesta sam sa policijom... Potvrđujem da sve ukazuje na teroristički napad kod bazilike - rekao je on.


Kako se navodi, glava je odsječena jednoj ženi u ili pored crkve koja se nalazi u prometnom dijelu Nice.



1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.