4.11.2020. 20:15
0
Biden pobijedio u Wisconsinu, a Trump će tražiti ponovno brojanja glasova
Osoblje iz Trumpove kampanje saopćilo je da će on tražiti ponovno prebrojavanje glasova iz američke savezne države Wisconsin nakon što je Biden pobijedio u toj državi sa samo oko 20 hiljada glasova više.

- Uprkos javnim anketama koje se koriste kao taktika suzbijanja glasača, Wisconsin je bio tanka trka, oduvijek smo znali da će to biti - kaže Bill Stepien, voditelj kampanje Trump 2020, javlja Fox News.

- Bilo je izvještaja o nepravilnostima u nekoliko okruga Wisconsina koje izazivaju ozbiljne sumnje u valjanost rezultata. Predsjednik je u granicama praga da zatraži ponovno brojanje glasova i mi ćemo to odmah učiniti - kazao je Stepien.

Biden je pretekao Trumpa u ranim jutarnjim satima kada je grad Milwaukee napokon prijavio svoje glasače.

Trump je prije toga imao prednost od više od 100.000 glasova.

(FENA) 





0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.