7.11.2020. 13:20
0
Trump se obratio Bidenu i poslao poruku upozorenja
Sa druge strane, Joe Biden još je povećao prednost u Gerogiji. S 4000 glasova njegova se prednost povećala na 7000 glasova

Američki predsjednik i kandidat republikanaca za predsjednika SAD Donald Trump rekao je da njegov protivkandidat demokrata Joe Biden ne bi trebalo da pogrešno proglašava pobjedu, piše Daily mail.


On je objavio kasno sinoć da pravne procedure tek počinju.

Tramp je dodao da je bio u vođstvu u ključnim državama.

"Imao sam tako veliku prednost u svim tim državama u izbornoj noći da bi to vodstvo odjednom volšebno nestalo kako su dani prolazili", rekao je Trump dodavši da će se ta prednost možda vratiti kako se pokrenu pravni postupci.

Sa druge strane, Joe Biden još je povećao prednost u Gerogiji. S 4000 glasova njegova se prednost povećala na 7000 glasova.

Biden u toj državi sada ima 2.461.455 glasova, a Trump 2.454.207 glasova.


(Lejla Trle) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.