12.1.2021. 18:49
0
Donald Trump se pravda: Ne želim nasilje, nikada nisam želio
Američki predsjednik Donald Tramp je, govoreći o prošlosedmičnom upadu u zgradu Kongresa, poručio kako on ne želi i nikada nije želio nasilje.

Trump je, pred polazak u posjetu saveznoj državi Teksas, odgovarao na pitanja novinara u Bijeloj kući.

“Ja ne želim nasilje, nikada nisam želio”, rekao je Tramp, u svom prvom obraćanju medijima nakon nereda u Kongresu, 6. januara.

Prokomentarisao je proces opoziva.

“Ovo je nastavak najvećeg lova na vještice u našoj političkoj povijesti. To je apsolutno apsurdno”, rekao je Tramp, te dodao: “Ovaj proces opoziva otvara vrata velikom bijesu.”

Napore predsjednice Zastupničkog doma Nensi Pelosi i senatora Čaka Šumera o njegovom opozivu, Trump je ocijenio “strašnim”.

(NAP)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.