12.3.2021. 14:40
0
Nevjerovatne scene dolaze iz Kolumbije: Videozid usred prijenosa pao na novinara
Dok su novinari kolumbijskog ESPN-a komentarisali ispadanje Juventusa iz Lige prvaka, veliki videozid pao je na novinara Orduza.
Novinar kolumbijskog ESPN-a imao je mnogo sreće nakon što je na njega tokom prijenosa uživo pao videozid, prenio je N1.

Dok su novinari kolumbijskog ESPN-a komentarisali ispadanje Juventusa iz Lige prvaka veliki videozid pao je na novinara Carlosa Orduza, a njegov kolega voditelj ostao je pribran i uspio je vrlo profesionalno najaviti kratku pauzu za reklame.

Gledatelji su bili šokirani i raspitivali su se za zdravstveno stanje Orduza, a on je potvrdio kako je, srećom, prošao bez težih posljedica.

“Hvala svima koji su se raspitivali za mene. Srećom, osim straha nije se dogodilo ništa. Želim svima poručiti da sam dobro. Liječnik me detaljno pregledao i osim modrica i udarca u nos, sve je u redu”, objavio je Orduz na društvenim mrežama.

(Mirza Kadić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.