20.4.2021. 22:55
0
Njemačka prije pola godine znala za plan o komadanju BiH
Nakon što je albanski premijer Edi Rama demantovao tvrdnje premijera Slovenije Janeza Janše o nepostojanju "non papera" kojim se zagovara disolucija Bosne i Hercegovine, Novinska agencija Patria došla je do novih saznanja u vezi sa "non paperom" koji je podigao regiju na noge.

Naime, Patria saznaje da je sporni dokument nastao još u oktobru prošle godine.

Također, kako saznajemo, u isto vrijeme sa "non paperom" su bile upoznati najviši predstavnici vlasti Savezne Republike Njemačke, a ideje iznesene u dokumentu, kao i sam Janša, prema našim saznanjima, naišle su na osudu od strane njemačkih zvaničnika.

Ovo nam je nezvanično potvrđeno iz izvora bliskih Bundestagu. Upravo zbog osude Njemačke papir se kasnije skrivao.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.