15.5.2021. 18:36
0
Ispovijest izraelskog vojnika: Mokrim noću u gaće zbog post traume. Dolazi mi na san i pita me 'Zašto si me ubio?'
Izraelske snage ne biraju koga će granatirati i bombardovati u Gazi.

Piše: Haris Ahbabović

Nevjerovatan video svjedočenja jednog izraelskog vojnika pojavio se na YouTubeu, a u njemu on opisuje kakve sve traume i noćne more doživljava nakon što je učestvovao u akcijama koje su se vodile protiv Palestinaca.

"Mokrim noću u gaće zbog post traume. Dolazi mi na san i pita me 'Zašto si me ubio, zašto ste me ubili?'", rekao je u uvodu svog izlaganja ovaj vojnik, a onda je govorio o tome kako je cijeli sistem u kolapsu.

Video se danas ponovo dijeli tokom bombardovanja Gaze, a nastao je prije pet godina tokom svjedočenja vojnika koji se zove Ido Gal Razon.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.