23.5.2021. 20:30
0
Macron pravio heavy metal zabavu u Jelisejskoj palati
Milioni ljudi su danas gledali privatnu heavy metal svirku predsjednika Francuske Emmanuela Macrona u bašti Jelisejske palate u Parizu, u društvu dvojice komičara, nakon što je izgubio opkladu.

Macron je obećao u februaru da će u Jelisejskoj palati ugostiti Mcflya i Carlita, dvojicu francuskih youtubera, koji imaju 6,5 miliona pratilaca, ukoliko njih dvojica uspiju da sakupe više od deset miliona pregleda video snimka na kojem se promoviše socijalna distanca tokom pandemije kovida-19, prenio je Reuters.

McFly i Carlito su dobili opkladu i dozvoljeno im je da snime video snimak od 36 minuta, koji je nekoliko sati nakon puštanja jutros dobio 2,7 miliona pregleda.

Macron i youtuberi su razmijenili priče tokom emisije, koja se završava šetnjom dvorištem Jelisejske palate, gde je francuski bend "Ultra Vomit" svirao hard rok verziju francuske uspavanke "Zeleni miš".

Macronov rejting je porastao za osam poena kod osoba starih između 18 i 24 godine u prethodnih mjesec dana.

(Ajdin Balićevac)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.