7.10.2022. 10:10
1
Snimka Vučića u Pragu postala viralna: Evo šta radi dok se drugi čelnici druže
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je u četvrtak u Pragu na samitu Europske političke zajednice.

Na svom Instagram profilu pohvalio se kratkim susretom s njemačkim kancelarom Olafom Scholzom, a istaknuo je i da je s predsjednikom Francuske Emmanuelom Macronom imao “srdačan susret, kao i uvijek”, prenosi N1. 



Osim ove objave, o tome kako se Vučić proveo na samitu svjedoči i video koji se pojavio na Twitteru i ubrzo postao viralan. Naime, na njemu vidimo Erdogana, Orbana, Aliyeva, Macrona i druge čelnike država kako srdačno razgovaraju u atriju praškog dvora, dok Vučić stoji sam, tipka po mobitelu i tek povremeno diže glavu, navodi Index, prenosi N1. 


(A.R.) 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.