30.11.2022. 21:47
0
Ljekar sa Floride koji je silovao dvije žene pronađen mrtav
FOTO: COLLIER COUNTY JAIL
Ljekar s Floride optužen da je silovao dvije žene pod sedativima dok su bile na kozmetičkim medicinskim zahvatima pronađen je mrtav u jarku u blizini svoje kuće, saopćila je lokalna policija.

Eric Andrew Salata iz Napulja, optužen je 21. novembra za dva seksualna zlostavljanja fizički bespomoćnih osoba u dobi od 51 i 73 godina. Policija je objavila da je Salatino tijelo pronađeno tokom provjere optuženika, koja je pokrenuta jer se monitor na gležnju koji mu je policija stavila kako bi spriječili bijeg nije pomaknuo nekoliko sati, piše Avaz.

Nakon što su pronašli njegovu čizmu kako strši u lokalnoj šumi, policija je otkrila i njegovo tijelo s prostrjelnom ranom na glavi i pištoljem koji je ležao u blizini.

Salata, koji se medicinom bavio više od 30 godina, ostavio je dvije poruke, svoje kreditne kartice i vjenčani prsten u svom domu prije smrti, navodi se u izvještaju koje citira Daily Beast. Policija je naglasila da se njegova smrt još ne smatra samoubistvom jer obdukcija nije završena, ali portparol je rekao da se slučaj "ne čini sumnjivim".


(Erna H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.