6.4.2023. 20:03
0
Berlusconi boluje od leukemije
Bivši italijanski premijer Silvio Berlusconi (86) ima hroničnu leukemiju i infekciju pluc´a, saopštili su ljekari danas, dan pošto je na intenzivnoj njezi zbog teškoc´a s disanjem.

Berlusconi je "na intenzivnoj njezi radi liječenja plućne infekcije" koja je dio hronične leukemije od koje boluje već neko vrijeme, naveli su ljekari.

Berlusconijeva stranka Naprijed Italijo (Forza Italia) saopštila je da je njegovo stanje stabilno.

Berlusconi je od juče u kardio-hirurškom odjeljenju Bolnice San Rafaele u Milanu, prvobitno zbog srčanih problema.

Berlusconi čija je partija stranka dio koalicije koja podržava vladu premijerke Giorgije Meloni, u posljednje vrijeme često odlazi u bolnicu. Bivši premijer godinama ima pejsmejker, a 2016. je imao još jednu intervenciju na srcu.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.