1.5.2023. 17:00
0
Tornado pogodio Palm Beach
FOTO: Agencije
Snažan tornado prevrtao je automobile, oštetio kuće i lomio grane na Floridi nakon što je jaka oluja donijela kišu i vjetar ovog vikenda.

Tornado je tokom vikenda pogodio područje kod medicinskog centra Palm Beach Gardens u Palm Beachu sa vjetrom koji je puhao brzinom od 160 kilometara na sat i kreće se u pravcu sjeveroistoka, saopštila je Nacionalna meteorološka služba.

Vlasti u Palm Beachu bile su prinuđene da zatvore glavne puteve dok su radnici raščišćavali krhotine i opale grane i drveće.

Na fotografijama sa lica mjesta vide se prevrnuti automobili, slomljene grane na kućama i automobilima, kao i drugi otpad i krhotine na ulicama.

Nema informacija o žrtvama ili povrijeđenima, javlja "Sky News".

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.