3.6.2023. 22:49
0
Državljanin Srbije napao policajce u Beču, prijetio im da će ih ubiti
Policijska patrola bečke policijske stanice Funfhaus sinoć je imala prilično bizarnu intervenciju, koja je, na kraju, završena jednim hapšenjem i lakšim povredama, koje su zadobili policajci.

Naime, patrola je sinoć u 11:20 dobila dojavu o remećenju javnog reda i mira, ali ispred njih se odjednom pojavio državljanin Srbije (45), koji im nije dao da prođu te je počeo da snima policijski automobil svojim telefonom.

Čak i nakon što su policajci upalili rotaciona svjetla, 45-godišnjak se nije pomjerao, već je nastavio da ih snima. Kako prenose austrijski mediji, policajci su zatim izašli iz automobila s namjerom da ga legitimišu. On je odbio da se identifikuje, a zatim je počeo glasno da vrijeđa policajce, pa čak postao i agresivan.

Uprkos ponovljenim upozorenjima, nasilnik nije prestajao da vrijeđa policajce i ometa ih u radu, nakon čega su odlučili da mu stave lisice. Međutim, tek tada je postao agresivan, počeo je da ih udara, a čak im je zaprijetio da će ih ubiti.

Međutim, nakon što su ga konačno savladali, policija ga je privela u policijsku stanicu, a tek treba da bude saslušan. U ovom incidentu oba policajca, koja su bila u patroli, su lakše povrijeđena.

Beč
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.