23.10.2023. 14:21
1
Izraelski ministar prijeti brisanjem Irana i Libanona s lica Zemlje
Izraelski ministar privrede Nir Barkat uputio je prijetnju Iranu i Libanonu, rekavši da će ih njegova zemlja izbrisati s lica Zemlje ako Hezbolah otvori sjeverni front u ratu protiv Hamasa.

"Plan Irana je napasti Izrael na svim frontama. Ako otkrijemo da namjeravaju gađati Izrael, nećemo uzvratiti samo na te fronte već ćemo ići do glave zmije, a to je Iran", rekao je.

"Mi ćemo se pobrinuti da plate visoku cijenu ako, ne daj Bože, otvore sjeverni front. Libanon i Hezbolah će platiti visoku cijenu, sličnu onoj koju će platiti Hamas. Ali to nije dovoljno", rekao je.

"Vrlo jasna poruka je da ćemo krenuti i na šefove Irana. Kada ćemo to učiniti? Kada odlučimo", rekao je.

"Izrael ima vrlo jasnu poruku našim neprijateljima. Kažemo im, pogledajte što se događa u Gazi - dobit ćete isti tretman ako nas napadnete. Izbrisat ćemo vas s lica Zemlje", dodao je na kraju, prenosi Index.hr.

(Ajdin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.