27.11.2023. 8:03
0
Pucnjava u Kanadi: Troje mrtvih, dvoje u kritičnom stanju
FOTO: screenshot
Tokom pucnjave u Winnipegu u Kanadi ubijeno je troje ljudi, a dvije su osobe teško povrijeđene, objavila je lokalna policija. Do pucnjave je došlo jučer nešto poslije 4 sata ujutro, zapadno od centra grada.

Policajci su na mjestu događaja pronašli pet žrtava s prostrjelnim ranama. 

"Incident se dogodio u rezidenciji s više apartmana; nisu dostupne daljnje informacije o mogućem motivu", rekao je glasnogovornik policije u Winnipegu Jason Michalyshen, a prenosi CNN.

Muškarac i žena proglašeni su mrtvima na licu mjesta. Troje žrtava prebačeno je u bolnicu, a jedna od njih je kasnije preminula od zadobivenih povreda. 

"Dvije žrtve, muškarac i žena, u bolnici su u kritičnom stanju. Istraga je u toku", kazao je Michalyshen. 

Vlasti za sada nisu objavile identitete žrtava.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.