24.2.2024. 14:04
0
Horor u Austriji: Afganistanac ubio tri žene u salonu za masažu
Tri žene pronađene su mrtve u salonu za masažu u Beču koji je navodno služio kao bordel, a pretpostavlja se da su izbodene, prenose austrijski mediji. Policija je u parku nedaleko od mjesta zločina uhapsila osumnjičenika, rekao je za austrijsku novinsku agenciju APA glasnogovornik policije Philipp Haßlinger.

Dodao je da je i uhapšeni imao posjekotine, ali nije bio u životnoj opasnosti. Prema informacijama Kronen-Zeitunga, muškarac je u trenutku hapšenja u ruci imao oružje ubistva. Prema pisanju austrijskog Kuriera, radi se o 27-godišnjem Afganistancu.

Austrijski portal OE24 piše da su žrtve bile Azijke koje su navodno boravile u bordelu naziva "Asia Studio 126a". Svjedok je vidio trag krvi koji je vodio iz prostorija na ulicu, navodi se u policijskom izvještaju. Kurier piše da ga je policija našla kako se skriva u grmlju obližnjeg parka.


Hitna pomoć je pozvana na lice mjesta, ali žene su već bile mrtve. Osumnjičenika je hitna pomoć odvela u bolnicu. Prema prvim saznanjima, tri su žene bile vjerojatno jedino osoblje koje je bilo u objektu u vrijeme zločina. Nije poznato je li muškarac tamo koristio usluge ili je žene odmah napao nožem.

Samo nekoliko sati ranije dogodilo se još jedno ubojstvo u Beču. 51-godišnja majka i njezina 13-godišnja kći pronađene su mrtve, a prema medijskim napisima, povod za ubistvo bila je porodična drama.

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.