16.5.2024. 15:40
0
Robert Fico se i dalje nalazi u životnoj opasnosti: "Rane od četiri metka su tako teške..."
Ministar odbrane i vicepremijer Slovačke Robert Kalinjak kazao je da je stanje slovačkog premijera Roberta Fica stabilizovano, ali da je i dalje u životnoj opasnosti.

 - Stanje je i dalje teško. Tim ljekara u Ruzveltovoj bolnici u Banskoj Bistrici ulaže ogromne napore da se krene ka povoljnoj prognozi. Ne mogu da kažem da pobjeđuju i da je prognoza povoljna, jer rane od četiri metka su tako teške da treba još sačekati. Uspjeli su da stabilizuju stanje, ali premijer nije van životne opasnosti - kazao je Kalinjak novinarima.

Kalinjak, jedan od Ficovih najbližih saradnika, apelovao je na sve da ulože napore u smirivanju strasti i zamolio medije da navode smao činjenice i prestane se utrkivati ko će brže objaviti neprovjerene vijesti. 

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.