11.6.2024. 21:35
0
Pucnjava u Atlanti: Više ljudi ranjeno, policija izdala hitno upozorenje
Četiri osobe su upucane u restoranu poslovnog kompleksa u centru Atlante, rekao je gradonačelnik Andre Dickens u utorak poslijepodne, dodajući da je zgrada trenutno zatvorena.

"Izbjegavajte to područje", rekao je gradonačelnik Dickens.

U nizu postova na X (bivši Twitter), gradska policijska uprava potvrdila je da su četiri osobe upucane u Peachtree Centru, dodajući da su svi "budni, svjesni i dišu".

Vjeruje se da je jedan od te četvorice osumnjičeni, saopćila je policija.


Peachtree Center, u srcu centra grada, ima više od "1,5 miliona kvadratnih metara" poslovnog prostora u četiri zgrade, kao i 50 restorana i maloprodajnih objekata i tri hotela.

Policijska uprava Atlante, Vatrogasna služba Atlante i drugi službenici za provođenje zakona "aktivno rade na mjestu događaja", saopćila je policija.

"Obavijestit ćemo još jednom kada se mjesto događaja očisti", dodali su iz policijske uprave.

(Ajdin B.)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.