11.10.2017. 17:06
1
Čuveni Giga Moravac: Imam savršen nastavak “Boljeg života”
Glumac Marko Nikolić najveći je zagovornik da se snimi nastavak kultne serije „Bolji život“ u kojoj je glumio Gigu Moravca, glavu porodice Popadić.
Nikolić je gostujući u emisiji „TV lica – kao sav normalan svet“, otkrio šta bi bilo s Emilijom i njihovom djecom nakon tri decenije.

“Ljude strašno interesuje zašto nije nastavljen ‘Bolji život’, a moglo bi jer smo svi Popadići živi i zdravi. Često maštam i zamišljam šta bih ja pisao da sam Siniša Pavić, šta bi ko od njih danas radio, da li bi Giga propao, unuk na koju bi stranu otišao: očevu, stičevu ili maminu. Zamišljam i neke zaplete. Prošlo je 30 godina, a jedino se Violeta nije promijenila. Gledaoci se jedino pitanju ko je otac, a o ko sin između Borisa Komnenića i mene. Često ga zbog toga zafrkavam”, kaže glumac.

Dobar zaplet za prvu novu epizodu, po Nikolićevoj zamisli, izgledao bi ovako:

“Giga bi pokušavao da se otrgne od svega i da se vrati u svoj rodni kraj da radi baštu i peče rakiju. On je ucijenjen da tamo vodi unuka kog najviše voli. Popadići bi se svi izdržavali od nas penzionera. Emilija bi imala malu penziju jer je radila u prosvjeti. Trošila bi je da kupuje persijske tepihe”, šali se Nikolić.

Najstariji Popadić, Saša, prošao bi najgore.

“Violeta bi se vratila iz Afrike, a Boba bi postao producent ili filmski reditelj. Saša je ostao tuta-muta. Imao bi opet neke romantične kancelarijske veze u državnoj službi i krivili bi ga za neku djecu”, otkriva glava porodice Popadić.

Tvrdi da nijedna serija neće doživjeti takvu popularnost kao „Bolji život“ osamdesetih godina.

Glavne likove tumačili su, pored Nikolića, Svetlana Ceca Bojković, Aleksandar Saša Komnenić, Dragan Bjelogrlić i Lidija Vukićević.


Oni su se nedavno ponovo okupili kako bi obilježili tri decenije od završetka emitovanja kultne serije. Slikali su se za magazin Story i otkrili kako se nažalost ne gledaju često, ali da se i dalje vole i poštuju, prenosi CDM.

(Alen Avdić)
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.