24.12.2020. 20:58
0
Emisija "Konačno petak": Dino Merlin nije uspio sakriti emocije, otpjevao pjesmu "Sredinom" koja ga veže za Mahira Beathousea
Ove sedmice u emisiji „Konačno petak” na BHT-u gost je jedna od najvećih regionalnih zvijezda, Dino Merlin.

Govori o svojoj dosadašnjoj karijeri, novoj pjesmi “Mi” i svom novogodišnjem projektu. Otkriva kako je došlo do saradnje sa mladom i talentiranom muzičarkom Senidah.

Za vrijeme nastupa benda, u toku trajanja emisije, Dino nije uspio sakriti emocije, te je izašao na binu i zapjevao s njima jedan od svojih najvećih hitova “Sredinom”, za koji kaže da ga emotivno veže za dugogodišnje prijateljstvo i poslovnu saradnju sa Mahirom Beathouseom.

U emisiji Konačno petak, Dino Merlin najavljuje kada će biti objavljen novi album „Mi”.

Izdanje emisije „Konačno petak” gledajte u petak 25. decembra u 21 sat na BHT1.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.