13.1.2022. 12:22
1
Netflix snima seriju o australskoj “avanturi” Novaka Đokovića
Novak Đoković, najbolji teniser svijeta bi, prema najavama koje stižu iz Velike Britanije, trebao biti glavna tema Netflixove serije posvećene dešavanjima u Australiji.

Đoković se od noći između srijede i četvrtka nalazi u svojevrsnoj neizvjesnosti, pošto je vlada Australije prvo donijela odluku o ukidanju vize, deportaciji, potom je usvojena Novakova žalba, a proces prebačen na Federalni sud, piše Nova.rs.

Sudija Anthony Kelly je presudio u Novakovu korist, no to je bio tek uvod u veliku dramu, pošto je, uprkos svemu vlada Australije odlučila da konačnu odluku donese danas.

A dok čitav svijet čeka ishod te priče, Daily Mail donosi ekskluzivnu informaciju da će Đokovićeve muke u “zemlji kengura” biti ovjekovječene u vidu serijala iza kog stoji Netflix.

Kako je prenio Daily Mail, snimanje je već započelo, a serijal bi trebalo da pruži uvid u veliki broj događaja “iza kulisa”.

Još uvijek nije poznati koliko bi mogao imati epizoda, kao ni kada bi trebao biti emitovan.

(Ajdin Balićevac)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.