3.5.2022. 16:46
0
Srbijanskoj voditeljici u programu uživo zvonio mobitel, njezina reakcija postala je hit
Srbijanska novinarka postala je hit na društvenim mrežama nakon što joj je u programu uživo zazvonio mobitel, a ona ga hladnokrvno gurnula pod stol.

VodilteNaime, novinarki N1 Srbije Ivani Konstantinović tokom emisije zazvonio je mobitel, koji je stajao na stolu, ali je to nije omelo, već se odlično snašla. Ne skidajući oči s kamere, voditeljica je jednom rukom uzela mobitel i stavila ga pod stol, a pritom je uspjela i isključiti zvuk.

Konstantinović, kao prava profesionalka, hladnokrvno je nastavila voditi program, no, iako se nije dala omesti, njen peh nije prošao nezapaženo. Snimka emisije proširila se Twitterom i postala hit, a korisnici su očarani Ivaninom hladnokrvnošću i profesionalnošću.



“Kraljica hladnokrvnosti i kad je najteže”, komentirao je jedan korisnik situaciju iz emisije. Voditeljica se ubrzo i sama oglasila povodom nespretne situacije te na Twitteru podijelila snimku i iznad nje napisala: “Ma meni je telefon stalno utišan skroz. Isto ja:”


(Admir O.)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.