28.7.2022. 15:08
0
Chris Rock prvi put o šamaru Willa Smitha na dodjeli Oscara: “Svako ko kaže da riječi bole nikada nije dobio udarac u lice"
Komičar se prvi put oglasio nakon incidenta koji se dogodio na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Naime, glumac Will Smith udario je šamar Rocku na bini i pred svima, nakon što se komičar i voditelj Oscara našalio na račun glumčeve supruge Jade Smith zbog toga što nema kosu, navodi N1. 

Iako je na svojim standup nastupima spominjao ovaj događaj, Chris Rock nikada do sada nije javno govorio o ovome, iako se ovaj skandal dogodio u martu.

Sada je odlučio da se oglasi.

“Svako ko kaže da riječi bole nikada nije dobio udarac u lice. Da, boljelo je, majku mu, ali nisam žrtva. Izmjestio sam se od tog sra*a i narednog dana otišao na posao. Ne idem u bolnicu zbog posjekotine od papira”, rekao je Chris Rock, prenosi “People”.

Podsjetimo, incident se dogodio kada je Rock predstavljao najbolji dokumentarni film na dodjeli Oscara, našalivši se usput na račun obrijane glave Jade Smith tako što ju je uporedio je s izgledom Demi Moore u filmu “G.I. Jane”, prenosi N1.  



(Aldina R.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.