4.8.2022. 17:40
0
Godinama pokušavala da zatrudni, a od njegove smrti se još nikad nije oporavila
Pjevačica Biljana Sečivanović se tokom prethodnih godina susrela sa nekoliko porodičnih tragedija, a zbog svog sina Mateje iz svake je izlazila jača nego prije.

Iako smo navikli da je viđamo pozitivnu i veselu, folk pevačica Biljana Sečivanović nije uvijek u životu imala razloga za osmijeh, piše Kurir. 

Biljana se prvo godinama liječila od steriliteta, a kada je uspjela da zatrudni, otac njenog djeteta je napustio. Pjevačica je ipak, uz podršku svojih roditelja, odlučila da rodi dijete i bude samohrana majka. Nažalost, dan kada se porodila u isto vrijeme bio je i najtužniji dan u njenoj porodici, jer je sin njene rođene sestre preminuo.

- Nažalost, nisam mogla da se radujem tom biću koje sam ja donijela na svijet, jer je tog istog dana povorka krenula da odnese dva metra pod zemlju još jedno mlado biće, sina moje rođene sestre Nikolu - kroz suze je ispričala Biljana svojevremeno gostujući u jednoj emisiji. 

Biljana se porađala u Austriji, pa joj je još teže palo što u tim trenucima nije mogla da bude uz svoju porodicu.

- Nazvali su nekoga u mom okruženju i saopštili. Ja sam već vidjela koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba, da bi ubrzo nakon toga počeli bolovi i porođaj. Teški trenuci, sam u tuđem svijetu bez igdje ikoga svog. Trudim se da zaboravim na to, ali svaki Matejin rođendan podsjeća me na taj trenutak - kazala je Biljana pre par godina u svojoj tužnoj ispovijesti. 



(Fena / Aldina R.) 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.