13.12.2022. 20:09
0
Zlatko Dalić nakratko “postao” predsjednik Srbije
Samo što nije počelo polufinale Mundijala, ali izgleda da je predsjednik Srbije postao glavna sportska vijest, barem u komšiluku.

Iako djeluje kao šala, ipak nije. Došlo je do velikog propusta na televiziji B92, pa su tri različita čovjeka potpisana na isti način. Sva tri puta je bilo pogrešno.

Vjerovatno nema osobe u Srbiji, i šire, koja ne prepoznaje kako izgleda Aleksandar Vučić, predsjednik ove zemlje, ali se on u tri navrata pojavio potpuno drugačiji.



Prvo je „bio“ selektor Argentine Lionel Scaloni, nije mu to bilo dovoljno, pa je postao i selektor Hrvatske umjesto Zlatka Dalića.

I za kraj, nakon nekoliko minuta je i legendarni Ronaldo Nazario de Lima bio potpisan kao „Aleksandar Vučić, predsjednik republike Srbije“. Na nekoliko sekundi su ga proglasili i za fudbalsku legendu.

Kao što je na internetu česta pojava „Choose your fighter“, tako je srbijanska verzija postala „Izaberite svog Vučića“.

Televizija B92 napravila je previd koji je zabavio gledaoce, a neki su primijetili da to i ne čudi kada se zna koliki je dio ovih vijesti često predsjednik Srbije.

Sve se desilo u rasponu od četiri minuta, pa nisu uspjeli da isprave grešku.

(A. Balićevac)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.