28.12.2022. 10:37
1
Voditelj usred emisije sočno opsovao, obrazložio i zašto je to uradio: Majku im j...m
Gorislav Papić, voditelj emisije Oko magazin na RTS-u u posljednjem izdanju je u programu izrekao "sočnu" psovku, što je izazvalo brojne komentare na društvenim mrežama.

"Majku im j...m", glasila je psovka koju je izrekao Papić. Nastavak ove rečenice je glasio "Šta nam ovo rade od ljudi". Kako je voditelj kazao, citirao je rečenicu koju je izrekao bivši ministar unutrašnjih poslova SFRJ Aleksandar Ranković kada je 1951. godine posjetio Goli otok i vidio u kakvim uslovima žive zatvorenici.



Polemiku je posebno izazvala činjenica da je psovka izrečena u emisiji iz kulture u poslijepodnevnom terminu, kada TV gledaju i djeca, te da nije bipovana, odnosno prekrivena pištećim zvukom.

Kakto je to izgledalo možete pogledati u videu.


(Admir O.)

 

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.