2.5.2023. 13:47
2
Urnebesni komentar Kesića na Dodikove izjave o “Velikoj Srbiji” i Đokovićima
Zoran Kesić, autor i voditelj satirične emisije 24 minuta koja se emituje na Novoj u posljednjoj emisiji govorio je o gostovanju Milorada Dodika, predsjednika bh. entiteta Republika Srpska i SNSD u programu Radio-televizije Srbije.

Prvo je Kesić govorio o Dodikovim navodima o “Velikoj Srbiji” gdje Dodik poručuje “da sanja da će se srpski narod na ovim prostorima ujediniti”. Na ove Dodikove navode Kesić je odgovorio:

“Sjećamo se iz ne tako daleke prošlosti, da je ta ideja o ‘Velikoj Srbiji’ ili svi Srbi u jednoj državi naišla na određeno nerazumijevanje i u komšiluku i u svijetu. E sada, moguće je da su se okolnosti i stav svih u svijetu u međuvremenu promijenile i ova ideja bude dočekana sa oduševljenjem i komentarima: Super bre, baš smo i mi htjeli da vam predložimo rasparčavanje Bosne i Hercegovine, stvaranja tenzija i novog sr**a na Balkanu”, kazao je Kesić.

Potom je Dodik u programu RTS ponovio da ne vjeruje u BiH koja je za njega “sklepana” te je i na ove Dodikove tvrdnje Kesić imao odgovor.

“To su sklepali stranci, a da su nas pitali mi bi i dan danas lijepo ratovali.  Ne bi bila BiH sklepana nego onako sravnjena”, kazao je Kesić.

Porodica Đoković
Nakon što je u javnost procurio snimak neformalnog razgovora voditelja RTS-a i Dodika o porodici Đoković, Kesić je to ovako prokomentarisao:

“Ako stvarno imamo dva Dodika. Jedan živi u Beogradu, drugi u Banjaluci. Jedan glasa u Srbiji, drugi u RS. Jednom Đokovići ‘ciganija’ drugi ne može da vjeruje šta priča ovaj primitivac”, naveo je Kesić.

Na kraju Kesić je postavio pitanje “da li je možda nekome javljeno šta je Dodik rekao pa je taj odobrio ili čak možda naložio ovakvo procurivanje Dodika”.

Pogledajte cjelokupni video.


(Admir O.)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.