10.5.2016. 20:13
0
Oranizatori se zbunili: Džumhur nastupao pod zastavom sa ljiljanima
Damir Džumhur je danas izgubio duel prvog kola ATP Masters turnira u Rimu protiv Jeremyja Chardyja, a gledaoci na terenu 1 su mogli vidjeti zanimljiv detalj na semaforu. Kraj imena Damira Džumhura stajala je stara zastava BiH, ona sa ljiljanima.

Aktuelna zastava BiH koristi se od 4. febraura 1998. godine, a zastava "pod kojom je danas igrao" Džumhur se koristila od 1992. godine, do trenutka kada je zamijenila aktuelna, piše Avaz.


Nije poznato kako je ovaj detalj promakao organizatorima, time više što u Rimu, gdje se igra ovaj turnir, sa dosta uspjeha nastupaju fudbalski bh. reprezentativci Miralem Pjanić, Edin Džeko, Ervin Zukanović i Senad Lulić.

Džumhur je susret izgubio sa 2:1 u setovima, iako je on osvojio prvi set.

(Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.