13.9.2016. 8:44
0
Teniska reprezentacija BiH okupila se u Vilniusu
Mirza Bašić i Damir Džumhur doputovali su danas u Litvaniju na pripreme za susret 3. kola Davis Cupa koji će teniska reprezentacija BiH igrati protiv selekcije domaćina od 16. do 18.09.2016, saopćeno je iz Tenoskog saveza BiH.

U nedjelju navečer u Vilnius su stigli igrači Tomislav Brkić i Nerman Fatić, kapiten Aljoša Pirić, te direktor TSBiH Senad Hadžimešić.

Naš tim već je obavio dva treninga u Siemens Areni u kojoj će se boriti za pobjedu u finalnom kolu ove sezone Davis Cup-a koja, ujedno, donosi i prelazak u viši rang takmičenja, odnosno prvu grupu Europa/Afrika zone.

Prva dva singl meča igrat će se u petak 16.09. u 16 sati po lokalnom vremenu (15h u BiH), dubl je na programu u subotu od 14 sati (13h u BiH), a preostali singl mečevi u nedjelju 18.09. u 13 sati (12h u BiH).

Tačan raspored igrača bit će poznat nakon žrijeba koji je zakazan za četvrtak. 

(FENA) 

TenisBiH
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.