25.11.2016. 19:43
0
Mats Wilander ponovo osuo palju po Đokoviću, ali ovaj put "bocnuo" Nadala i Federera
Nekadašnji švedski teniser, a danas stručni teniski komentator Mats Wilander, po ko zna koji put je 'potkačio' Novaka Đokovića, ali je ovaj put prozvao Rafaela Nadala i Rogera Federera, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Šveđnin svakodnevno ispaljuje 'otrovne strijele' ka vrhunskim teniserima, a njegovi komenatri se ponekad ne sviđaju ljubiteljima tenisa. 

"Kako Federer može sa 35 godina da osvoji ijedan turnir? Nisam baš siguran. A Rafa? Može da osvoji neki turnir na tvrdoj podlozi, ali neće biti nikakva prijetnja. On zapravo ne igra tako dobro da bi mogao da prijeti", zaključio je Wilander.

"Đoković je na vrhu jako dugo, tako da u jednom trenutku njegova motivacija i intezitet moraju da skliznu. Dakle, ko je ostao? Murray. Jedino on zna da stalnim vježbanjem može da ostane tu gdje jeste", ispalo je Šveđanin.

Wilander je nedavno rekao kako je brojnima drago što Đoković više nije broj jedan, te da zbog toga tuguje samo par stotina Srba.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.