23.2.2018. 10:28
0
Džumhur danas protiv Berdycha
Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur danas će u četvrtfinalu ATP turnira u Marseilleu odmjeriti snage sa Čehom Tomasom Berdychom.

U 2. kolu 645.485 eura vrijednog turnira Džumhur je nakon velike borbe pobijedio Italijana Thomasa Fabbiana sa 6:7 (5), 7:6 (7), 7:6 (5). 

Kao i u meču 1. kola protiv Kazahstanca Mikhaila Kukuškina, kada je spasio četiri meč lopte, naš najbolje rangirani teniser bio je na rubu poraza, ali se uspio vratiti u meč i ostvarti pobjedu.

Ovo je četvrti meč dva tenisera, a Čeh je bio bolji dva puta, dok je Džumhur slavio u posljednjem duelu.

Meč bi trebao početi u 15.30 sati.

(FENA/Ajla Hurko)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.