4.4.2018. 13:46
0
Radek Štepanek prekinuo saradnju sa Novakom Đokovićem, Noletov tim nedavno napustio i Andre Agassi
Bivši prvi reket svijeta Novak Đoković i njegov trener Radek Štepanek odlučili su prekinuti suradnju.

"Privatni odnosi sa Radekom bili su i ostat će izvanredni, a Novak je uživao da radi s njim i uči od njega. Izuzetno je zahvalan na podršci koju je dobivao od Radeka tokom proteklog perioda", objavljeno je na službenoj internetskoj stranici srbijanskog tenisača.

Prije nekoliko dana objavljeno je da je Đokovićev trenerski tim napustio i Andre Agassi.

Promjenama u stručnom stožeru Đoković pokušava pronaći formu i vratiti se na pobjedničke staze.

Nakon što je drugu polovicu prošle sezone propustio zbog ozljede, u 2018. osvajač 12 Grand Slam ispao je u 4. kolu Australian Opena, a zatim je doživio poraze u prvim kolima turnira u Indian Wellsu i Miamiju.

Sljedeći nastup Đoković bi trebao imati na turniru u Monte Carlu koji počinje 15. aprila.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.