11.11.2018. 12:38
0
Tuzlanka Ema Lovrić pobjednica stonoteniskog prvenstva Varaždina
Stonoteniserka kluba STK "Kreka" iz Tuzle, Ema Lovrić, pobjednica je ovog vikenda završenog 48. međunarodnog kadetskog i juniorskog prvenstva Varaždina i 14. memorijalnog turnira "Mirko Abramović", saznaje Fena.

Nastupilo je 470 natjecatelja iz Slovenije, BiH, Srbije, Mađarske, Austrije, Hrvatske, te Katara, a prijavljeno je rekordnih 99 ekipa.

Lovrić je nastupila u konkurenciji kadetkinja. U grupnoj fazi takmičenja pobijedila je glatko stonoteniserke iz Slovenije, Srbije i Hrvatske, a nakon toga, u borbi do finala, pobijedila je tri varaždinske igračice, te jednu iz Koprivnice.

U jakoj konkurenciji 14. godišnja Tuzlanka Ema Lovrić sve protivnice pobijedila je ubjedljivo,  izgubivši pri tome samo jedan set, što je rijetko kome pošlo za rukom na ovom renomiranom takmičenju.



(Alen Avdić)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.