30.5.2019. 21:19
0
Džumhur se povrijedio: Moguće da je sezona za bh. tenisera gotova
Damir Džumhur u današnjem meču dublova koje je igrao u paru sa Filipom Krajinovićem, kod rezultata 5-4, povrijedio je rame, pri pokušaju da vrati lopticu u teren.

Nažalost, Damir nije mogao nastaviti meč, a nakon ljekarskog pregleda ustanovljena je fraktura Akromioklavikularnih ligamenta, te kontuzija kosti.

U prijevodu to znači da Damira očekuje puza od četiri do šest sedmica, a možda i do kraja sezone.

“Desilo se nažalost najgore. Imao sam nesreću da nezgodno padnem, dok sam sa obje ruke držao reket, tako da nisam uspio ublažiti pad. Vijesti su lose, ali nadam se da ce oporavak trajati kraće od predviđenog i da sezona nije do kraja izgubljena. Pokušat ću se vratiti sto prije! Ova pauza nije stigla u najbolje vrijeme, jer sam polako vraćao formu, ali ne sumnjam u to da ću se vratiti još jači i stabilniji. Hvala svima na porukama podrške, kazao je Damir Džumhur.

(NAP/Alen Avdić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.