24.10.2019. 18:05
0
Kyrgios norveškom kolegi: Radije ću gledati kako boja blijedi, nego tebe kako igraš tenis
Australijski teniser Nick Kyrgios nije ostao imun na komentar norveškog kolege Caspera Ruuda, koji se dotakao njihovog međusobnog duela na Mastersu u Rimu u maju mjesecu.

Taj meč nije priveden kraju, zato što je Kyrgios diskvalifikovan zbog neprimjerenog ponašanja.

“Okej, bio je diskvalifikovan, ali kada pogledate naše međusobne duele, vodim sa 1:0. Da li to znači da sam pobijedio? Pa, tako piše. Bio je potpuno lud kada smo se sreli. Bilo je lijepo da pobijedim. Da li sam slavio ili ne? Ne zanima me. Bio sam srećan jer sam osvojio 90 poena i dobio 50.000 dolara, pa zašto ne bih slavio?! Njegov je problem što je idiot na terenu”, izjavio je Rud tokom prethodnog dana.

Kyrgios mu nije ostao dužan, pošto se oglasio na svom Twitter profilu.

“Caspere, sljedeći put kada budeš imao nešto da kažeš, bio bih ti zahvalan da mi to kažeš u facu, jer sam siguran da poslije toga ne bi još mnogo puta progovarao. Sve do tada, radije ću gledati kako boja blijedi, nego tebe kako igraš tenis, dosado jedna”, napisao je Kyrgios, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.